Keşke tek liste olsaydı

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu 7 Ocak’ta yapılacak il kongresinde 3 adayın çıkmasını değerlendirdi. Parti içi demokrasi açısından gurur verici olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, “Tek liste olsun isterdik ama bu yarışın sonucunda kazanan CHP’dir.” dedi.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu 7 Ocak’ta yapılacak il kongresinde 3 adayın çıkmasını değerlendirdi. Turgay Güngör, Ferda Kudunoğlu ve Güzide Uzun’un aday olarak birbiriyle yarışacak olmasının parti içi demokrasi açısından gurur verici olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu “Tek liste olsun isterdik ama bu yarışın sonucunda kazanan CHP’dir.” dedi.

İl kongresi öncesindeki süreci değerlendireceklerini kaydeden Hacısalihoğlu şöyle devam etti: “Önümüzdeki süreci değerlendireceğiz. Tıpkı İl Başkanımız Turgay Bey’in adaylığını açıkladığı toplantıda söylediği gibi bu kaybedeni olmayan ancak kazanının CHP olduğu bir yarıştır. Bu yarış CHP’deki demokrasinin ne denli güçlü olduğunun da göstergesidir. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.”

Hacısalihoğlu “Tek liste olmasını ister miydiniz?” şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: “Tek liste olsun isterdim tabi. Kim istemez ki? Çünkü birlik, beraberlik açısından daha faydalı olabilir. Uzlaşılan bir liste olsaydı yarış kazanma kaygısı olmayacaktı. Böylece daha donanımlı, birlik dolu bir liste olurdu. Ama olmadı. Bu bir yarıştı. Yarıştan sonra aynı çatı altında önümüze bakacağız. Ancak şu dakikadan sonra tek liste mümkün değil.”

Berkant PARLAK

02 Oca 2018 - 11:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.