Karal sahayı terk etmedi

AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmalarına hız verdi. STK’ları ziyaret eden Karal, daha sonra Rize Merkez Mahalle Muhtarları Derneği...

AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmalarına hız verdi. STK’ları ziyaret eden Karal, daha sonra Rize Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. STK ziyaretlerinin ardından esnafla bir araya gelen Karal’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde yeniden aday adayı olan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmalarına hız verdi. STK’ları ziyaret eden vekil Karal, daha sonra Rize Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. STK ziyaretlerinin ardından esnafla bir araya gelen Karal’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Rize’nin en çalışkan vekillerinden olan Karal, dur durak demeden saha ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta soluğu Rize’de alan ve Rize’nin nabzını yakından tutan Karal, birçok STK ile bir araya geldi. Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy ve Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan’ı makamında ziyarete eden vekil Karal, daha sonra yeni seçilen Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile bir araya gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rize Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri ile yemekte bir araya gelen ve muhtarların sorunlarını dinleyen Karal, muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Millete hizmet etme aşkıyla yeniden yola çıktıklarını belirten Karal, daha sonra Rize esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Karal, “Rize merkezde esnaflarımızla hoş sohbetler yaptık. Esnafımızın derdini, sıkıntısını dinledik.” dedi. Sahada seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Karal “Rize’de Esnaf Odalarımızın Başkanlarıyla bir araya geldik. Yeni seçilen Rize Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rize Merkez Mahalle Muhtarları Derneği mensubu Muhtarlarımızla bir araya geldik.” diye konuştu.

Filiz YILDIRIM

13 May 2018 - 11:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.