İYİ Parti Çarşıbaşı ve Dernekpazarı adaylarını açıkladı

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Çarşıbaşı ve Dernekpazarı adaylarını açıkladı. Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan olurken Dern...

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Çarşıbaşı ve Dernekpazarı adaylarını açıkladı. Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan olurken Dernekpazarı Belediye Başkan Adayı Cevdet Cemal Cansız oldu.

Başkan Kuvvetli “Sayın Mehmet Turan ve Sayın Cevdet Cemal Cansız daha önce Belediye Başkanlığı yapmış ve güçlü bir teveccühe mazhar olmuş isimlerdir. Her iki ilçemizin de uzun yıllar bir köşede unutulmuş olmasının kabul edilemez olduğu düşüncesiyle hareket eden partimiz, en güçlü şekilde milletimizin karşısında olma arzusunun tezahürü olarak halkımıza hizmet edecek doğru isimlerle sahada olmak istemektedir. Bu, yerelde ve ülkenin genelinde düstur edindiğimiz bir duruştur.” dedi.

Kuvvetli açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Titizlikle yapılan saha çalışmaları ve elde edilen geri dönüşler üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucu Çarşıbaşı ve Dernekpazarı ilçemizde efsane olan Belediye Başkanlarıyla seçime girmeye karar verdik. Her iki ilçemiz içinde adaylarımızın iddialı olacağına ve başarılı işlere imza atacaklarına inancımız tamdır.” Filiz YILDIRIM

15 Oca 2019 - 11:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.