İYİ Parti 6 kongre daha tamamladı

İYİ PARTİ Trabzon’daki ilçe kongrelerini dün de sürdürerek 6 ilçede başkanını belirledi. Hafta sonuna tüm kongrelerini sığdırarak seçime hazır hâle gelmeye çalışan İYİ Parti, parti binalarında az sayıda katılımcıyla kongrelerini gerçekleştirdi. İYİ Parti dün de Akçaabat, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Düzköy ve Yomra ilçelerinde kongre yaptı.

İYİ Parti Trabzon’daki ilçe kongrelerini dün de sürdürerek 6 ilçede başkanını belirledi. Hafta sonuna tüm kongrelerini sığdırarak seçime hazır hâle gelmeye çalışan İYİ Parti, parti binalarında az sayıda katılımcıyla kongrelerini gerçekleştirdi. İYİ Parti dün de Akçaabat, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Düzköy ve Yomra ilçelerinde kongre yaptı. İYİ Partide kurucu başkanlar değişmedi. İlçe başkanlıklarında Akçaabat’a Ergün Güner, Araklı’ya Baki Malkoçoğlu, Arsin’e Mustafa Küçükibrahimoğlu, Beşikdüzü’ne Fuat Gözaçan, Yomra’ya Gündoğdu İskender ve Düzköy’e İlker Demir yeniden seçildi.

YALNIZCA ORTAHİSAR’DA DEĞİŞİM

İYİ Partinin olası erken seçimde seçime girebilmesi için yaptığı kongrelerde Trabzon ilçelerinde Ortahisar dışında herhangi bir değişim yaşanmadı. Ortahisar’da Kurucu İlçe Başkanı Derviş Köz parti tüzüğündeki “belediye meclis üyelerinin parti teşkilâtında görev alamamasıyla” ilgili maddeye takıldı ve görevi Duygu Keleş Aydın’a devretti. Berkant PARLAK

12 Şub 2018 - 11:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.