İşte Saadet'in İstanbul kararı!

Saadet Partisi 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimleriyle ilgili kararını verdi. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, yaptığı açıklamada seçim...

İşte Saadet'in İstanbul kararı!
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimleriyle ilgili kararını verdi. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, yaptığı açıklamada seçime 31 Mart'taki seçimlerde İBB Başkan adayı olan Necdet Gökçınar ile devam edeceklerini duyurdu. Gökçınar, 31 Mart'taki seçimlerde 103 bin 364 oy almıştı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız." ifadelerine yer verdi.

Karamollaoğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı,

"Artık bu seçimde İstanbul 16 milyon değil 82 milyondur. İstanbul Türkiye’nin kalbidir ve İstanbul’un yorulması Türkiye’nin yorulması demektir. Bu sorumlulukla verdiğimiz karar Türkiye’mizin önünü açmaya yöneliktir. Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz. Bu seçimlerin İstanbul'umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz. 23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun."

14 May 2019 - 15:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin karamollaoglu erbakan hoca nin oglu ile birlikteligi saglayin ve gelecek secimlere güclü girelim yoksa milli görüscüler cok daha zayiflayarak dagilacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 15:50