İşte HDP’yi TBMM’ye sokan CHP oylarının kanıtı

CHP Milletvekili Kaya, HDP’nin CHP oylarıyla TBMM’ye girdiğini inkar ediyor

günebakış Gazetesi’nin önceki günkü manşetinde CHP oylarıyla barajı aşıp TBMM’ye giren bazı HDP milletvekillerinin Eren Bülbül’ü şehit eden teröristin cenazesine katılmasını eleştiren manşetine CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Yalan, iftira ve alçaklık” yanıtı verdi. 24 Haziran seçim sonuçları bir gerçeği ortaya çıkardı. Az olsa dahi Trabzon, Rize, Giresun’da bile HDP’ye oy veren CHP’lilerin varlığı ortaya çıktı.

HDP’YE baraj geçirip TBMM’ye sokmak için İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere büyük kentlerde ise CHP seçmeni stratejik bir operasyon yaparak HDP’ye baraj geçirtti. Şimdi ise CHP oylarıyla baraj geçen HDP’nin milletvekilleri terörist cenazelerinde boy gösteriyor. günebakış sadece olaya ayna tuttu.

20 Tem 2018 - 12:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Kadir Kumtel - yasal olarak kurulmuş ysk dan seçime girme koşullarını sağlayan bir partinin meclisw girmesi öyle veya böyle birilerini neden bu kadar rahatsız etti anlamadım.girmemesi mi gerekiyordu.partiler seçime meclise girmek için katılır başarılı olur veya olmaz bu hdp hazımsızlığınızı anlamadım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 12:08