İstanbul’da 400 bin seçmenimiz var

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Trabzon ve Trabzonlunun neden bu kadar önemli oldu...

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Trabzon ve Trabzonlunun neden bu kadar önemli olduğuna değindi. Ayvazoğlu, “İstanbul’da yaşayan 400 Bin üzerinde Trabzon nüfusuna kayıtlı vatandaşımız var dersek başlı başına durumu özetlemiş oluruz. İstanbul’da Trabzonlunun nüfusu kadar, İstanbul nüfusunun da etkili olduğu gerçeğini göz ardı etmemek gerekiyor.” dedi.

Ayvazoğlu, “İstanbul’da yaşayan 400 Bin üzerinde Trabzon nüfusuna kayıtlı vatandaşımız var dersek başlı başına durumu özetlemiş oluruz ancak bu 400 Bin sayısını bununla sınırlı görmek yanılgıya düşürür. Çünkü İstanbul’da Trabzonlunun nüfusu kadar nüfusunun da etkili olduğu gerçeğini göz ardı etmemek gerekiyor.” şeklinde ifade etti.

İMAMOĞLU’NUN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon ziyaretini değerlendiren Ayvazoğlu, “CHP’nin adayının Trabzon ziyareti, siyaset yapan biri için bir takım politik hesaplar üzerine kurgulanmış olabilir, burada herhangi bir problem görmüyorum. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin bir takım algı operasyonlarıyla siyasi tercihlerinin manipüle edilemeyeceğine inanıyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Rabia MOLLAOĞLU

03 Haz 2019 - 11:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.