Hep birlikte Arsin’iz...

MMO Trabzon Şubesi ve Trabzon Demir Yolu Platformu Başkanı Şaban Bülbül, AK Parti’den Arsin Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şubesi ve Trabzon Demir Yolu Platformu Başkanı Şaban Bülbül, AK Parti’den Arsin Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül’e müracaat dosyasını vatandaşların yoğun desteği altında teslim eden Bülbül, “İlçeme hizmet amacıyla, aldığım eğitim, yaşadığım tecrübeler ve birikimlerimi ilçem için kullanma düşüncesiyle aday adayı oldum.” dedi. AK Parti Arsin İlçe binasında adaylık müracaatı sonrası açıklamalarda bulunan Bülbül, “İlçeme hizmet amacıyla, aldığım eğitim, yaşadığım tecrübeler ve birikimlerimi ilçem için kullanma düşüncesiyle aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere buradayım. Bilindiği gibi 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi memleketim ve daima bir bireyi olmaktan gurur duyduğum Arsin İlçe Belediye Başkanlığına aday adaylığım için siz değerli teşkilat mensuplarının, basın mensuplarının ve misafirlerimizin huzurundayım. Öncelikle teşkilat mensuplarıma ve beni yalnız bırakmayıp buraya gelen tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Neden aday adayı olduğunu da anlatan Bülbül, “AK Partimiz döneminde tüm belediyelere olduğu gibi Arsin’imize de birçok yatırımlar yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir. Arsin’imizin bugüne kadar almış olduğu hizmetlerden dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza ve icraatın başında bulunan ilçe başkanıma ve ekibine, belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. 2030 vizyonumuza uygun olarak Arsin’imize yakışır büyüklükteki tüm mega projelerin hazırlanmasında hep işin içinde, mutfağında oldum ve ilçemize kazandırılması için çalıştım. İlçemin gelecek dönemlerle ilgili üstlenmekte olduğu misyonu ve vizyonu çok iyi biliyorum ve bunları gerçekleştirmek için siz değerli teşkilat mensuplarımız ile ve tüm Arsinlilerle Allah’ın izni ve Sayın Genel Başkan’ımız, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi durumunda çok çalışmak zorunda olduğumuzu biliyorum. İsmi gibi arınmış ve temiz olan ilçeme hizmet edebilmek için tertemiz duygularla bilgi birikimim ve tecrübemle aday adayı oldum. Rabbim inşallah ilçeme ve ilçem halkına sizlerle birlikte hizmet yapmayı bana nasip eder.” diye konuştu.

“14 Ağustos 2001 yılından beri ilçemizde bu davayı savunan, savunulması ve desteklenmesi için çalışan tüm teşkilat mensuplarından vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” diyen Bülbül, “Sizlerin emeğine sağlık diyorum. Allah hepsinden, hepinizden razı olsun. Aday adayı olan Arsin’in tüm değerlerine de başarılar diliyorum. Bugün buruda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyor en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biz biriz, birlikteyiz, hep birlikte Arsin’iz.” diye konuştu.

KENDİNİ TANITTI

Kısaca kendisini de tanıtan Bülbül, “Arsin’de 16.05.1968 tarihinde doğdum. İlkokulu Trabzon Merkezde, orta ve lise öğretimimi Trabzon İmam Hatip Lisesinde (1979-1986) tamamladım. KTÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında makine mühendisi unvanı ile mezun oldum. Askerlik görevimden sonra Trabzon’da 1993 yılından beri mühendislik-müşavirlik ve asansör montaj üzerine kurulu şahsi firmam ile ticaret yapmaktayım. TMMOB Makine Müh. Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2008 yılından beri de başkanlığını yürüttüm. Aynı zamanda TFF 3. Lig ve 2. Lig’de mücadele eden Arsinspor’da Futbol Şube Sorumluluğu, Asbaşkanlık ve Başkan Yardımcılığı yaptım. ASKF’de yöneticilik ve 1461 Trabzonspor’un şampiyon kadrosunda başkanlık yaptım. Ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.” dedi.

Ahmet SUNGUR

10 Kas 2018 - 11:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Yaup Inan - Allah utantirmasin: insAllah muhavvak olursun:

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 11:48