Gürsoy’dan görkemli başvuru

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanvekili, AK Parti Grup Başkanvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sait Gürsoy, doğup büyüdüğü Arsin’de AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili, AK Parti Grup Başkanvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sait Gürsoy, doğup büyüdüğü Arsin’de AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti Arsin İlçe Başkanlığında başvurusunu yoğun bir katılımla gerçekleştiren Gürsoy, önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Trabzon’da girmiş olduğu yerel ve genel bütün seçimlerinde aktif olarak görev aldığını belirten Gürsoy, “Arsin için dün ne kadar güzelse yarınların daha da güzel olması için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Sevgimiz ve birlikteliğimizle Arsin’i daha yaşanılabilir, daha huzurlu ve daha mutlu bir ilçe hâline getireceğiz.” dedi.

ARSİN’İN SUYUNDA, HAVASINDA VE TOPRAĞINDA VARIM

Arsin’de doğup, büyüyüp ve yaşadığının altını çizen Gürsoy, “Arsin benim için şu kadar nüfusu olan, şu özelliklere sahip denilecek bir ilçe değil, ben burada doğduğum gibi çocuklarım da burada doğdu. Ben burada büyüdüğüm gibi çocuklarım da burada büyüdü. Ben burada işimi kurup aşımı kazandığım gibi ailece de bu güzel ilçemizde şükürler olsun ki var olduk. Çocukluğum ve gençliğimin en güzel hatıralarında başrolde Arsin vardı ve hayallerimde de her daim Arsin var oldu. Her bir mahallesinde ve her bir sokağında izlerimin olduğu Arsin’i daha da ileriye taşımak adına bu yola çıktım. Arsin’in sevincinde de vardım hüznünde de vardım. Velhasıl Arsin’in havasında da suyunda da toprağında da var olmanın gururuyla şu anda karşınızdayım.” dedi.

TECRÜBELERİMİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIM

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Trabzon’da girmiş olduğu yerel ve genel bütün seçimlerinde aktif olarak görev aldığını belirten Gürsoy, “İlçe başkanlığımızın kurucular kurulu üyesi olduğum gibi il başkanlığımızda farklı birimlerde il başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getirdim. Şu anda ise Arsin’i, Trabzon Büyükşehir Belediyemizde meclis üyeliğimin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Plan Bütçe Komisyon Başkanlığıyla temsil ediyor ve hizmete devam ediyoruz. Arsin ve Trabzon’da olan tecrübelerimin yanı sıra bürokrasideki bilgi ve birikimimi de ilçemiz adına en iyi şekilde kullanacağım.” ifadelerine yer verdi.

GAYEMİZ ÇITAMIZI DAHA DA YÜKSELTMEK

Arsin’deki gelişimin ve değişimin devam edeceğini belirten Gürsoy, “Sayın Genel Başkan’ımız ve Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle AK Parti’den aday gösterildiğimde kıymetli hemşehrilerimin teveccühüyle başkanlığa seçilip Arsin’deki değişimi ve gelişimi devam ettireceğiz. Arsin için dün ne kadar güzelse yarınların daha da güzel olması için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Sevgimiz ve birlikteliğimizle Arsin’i daha yaşanılabilir, daha huzurlu ve daha mutlu bir ilçe hâline getireceğiz. Gayemiz, AK belediyecilikte yükselen çıtamızı daha da yükseltmektir.” diye konuştu.

Filiz YILDIRIM

10 Kas 2018 - 12:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.