Fragman bitti film şimdi başlıyor

Türkiye’nin terörle mücadele konusunda en önemli adımları attığı İçişleri Bakanı olarak tarihe adını yazdıran Süleyman Soylu, Doğu Anadolu Bölgesinde...

Türkiye’nin terörle mücadele konusunda en önemli adımları attığı İçişleri Bakanı olarak tarihe adını yazdıran Süleyman Soylu, Doğu Anadolu Bölgesinde incelemelerde bulundu. "Terörle mücadelede fragman bitti, asıl film şimdi başlıyor..." paylaşımı yapan Soylu terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı. İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Neresinden bakılırsa bakılsın, 15 Temmuz 2016 gecesinde bu milletin hali, bir asalet halidir. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kıbrıs’ta, Kore’de... Her zaman son noktayı koyan, zulmü elinin tersiyle iten bu milletin doğal halidir.” diyerek, kahraman Türk milletinin yazdığı tarihten söz etti.

15 Temmuz’un alelade bir darbe kalkışması olmadığını, her ayrıntısıyla hesaplanmış, küresel sahipleri ve yerel hainleri olan bir gece olduğunun altını çizen Bakan Soylu, “15 Temmuz gecesi, sabahı ve yarınlarıyla hesaplanmıştır. Ancak hesap edilmeyen tek noktası, Aziz Milletimizin asaleti, cesareti ve Cenab-ı Hakk’ın bu millete olan sevgisidir. Aziz Milletimiz o hesaplanmış geceyi bir “Hesaplaşma Gecesi”’ne çevirmiş, yıllardır darbelerle, operasyonlarla, terörle, kardeş kavgalarıyla adeta nefes aldırılmayan demokrasimize, bütün fertleriyle sahip çıkmıştır. 15 Temmuz hadisesinden sonra yaşanan büyük değişim, terörle mücadelemizin artarak ve daha kararlı şekilde sürdürülmesi, o karanlık gece ortaya koyduğumuz güçlü iradenin neticesidir.” ifadelerini kullandı.

15 Tem 2018 - 11:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.