Doç. Dr. Yıldızlar Beşikdüzü’ne aday oldu

2019 yerel seçimlerinde doğru Trabzon’da aday adayları resmen başvurularını yapmaya başladı. Doç.Dr. Mehmet Yıldızlar da Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Resmi başvuru için CHP Beşikdüzü ilçesi başkanlığına gelerek başvuruyu yapan Doç.Dr Mehmet Yıldızlar burada açıklama yaptı. Sözlerinin içerisinde sürekli olarak kendini birleştirici bir güç olarak ifade eden Yıldızlar, “Belirlenecek adayın ben veya bir başka arkadaşımızın olması önemli değil, önemli olan o adayın etrafında birlik içerisinde ve yanında olmamızdır.” dedi. Beşikdüzü’nde halk arasında bir kutuplaşma olduğundan da bahseden Yıldızlar, “Bu ayrımcılığı ortadan kaldırmamız gerek yoksa başarıya ulaşmamız zorlaşacaktır, İlçemizin beş aday adayı var, bu beş kişide talip oldukları görevi elbette hak ediyor. Ben de, aday adaylarından biriyim. Beşikdüzü Zemberek köyünde doğdum ve büyüdüm. Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yerdir Beşikdüzü. Patika yollarından okullarına ulaştığım, dikenli yayla yollarında umutlar yeşerttiğim sevdamdır Beşikdüzü. Bu İlçe insanını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Beşikdüzü’ne ve Beşikdüzü halkına borcum olduğunu düşünüyorum. Borcumu ödeme zamanı geldi artık. Bu göreve Beşikdüzü’ne ve Beşikdüzü halkına borcumu ödemek için talip oldum.” dedi.

Tüm Aday Adaylarına başarılar dileyen Yıldızlar, “Tek dileğim o dur ki; arkadaşlarım adaylık sürecinde ve sonrasında birbirleri incitmesinler belirlenen adayın etrafında birleşsinler. Ben hiç kimseyi incitmeyeceğim, buna söz veriyorum. Beşikdüzü’nü geri almak için tüm aday adaylarının elini taşın altına koyması ve de özverili davranması namus ve vicdan borcumuzdur. Diyen Yıldızlar, burada şahıslar değil Beşikdüzü ve Beşikdüzü insanı önemlidir. Başka da; hiçbir şeyin önemi yoktur. Eğer böyle davranırsak Beşikdüzü’nü yeniden hak ettiği platformda göreceğimizden kuşkum yok.” şeklinde konuştu.

21 Eki 2018 - 11:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.