Dilaveroğlu kolları sıvadı

MHP Yomra İlçe Başkanlığına getirilen Osman Salih Dilaveroğlu  geniş çaplı oluşturacağı yönetimiyle 40 kişilik bir ekip kuracağını ifade ederek geriye dönmesinin kamuoyunda büyük bir memnuniyet yarattığını ifade etti.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Yomra İlçe Teşkilatını oluşturmak üzere MHP İl Yönetimi tarafından göreve getirilen eski İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu, açıklamalarda bulundu. Başkan Dilaveroğlu, geniş çaplı oluşturacağı yönetimiyle 40 kişilik bir ekip kuracağını ifade ederek geriye dönmesinin kamuoyunda büyük bir memnuniyet yarattığını ifade etti. Eski yönetiminden de kişilerin yeni yönetimde olacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Yomra İlçe Başkanı Dilaveroğlu, farklı partilerden ve Yomra’nın marka isimlerinden insanlarında MHP Yomra çatısı altında birleşeceğini söyledi. Açıklamalarını sürdüren Başkan Dilaveroğlu, “Önceki yönetimde 17 kişilik bir yönetimimiz vardı. Bu dönemde ise 40 kişilik bir yönetim kurmak istiyoruz. Yomra’nın nüfusu giderek artıyor ve bundan dolayı da bunu yapmak durumundayız. Eski yönetimden arkadaşlarımız da yeni yönetimimizde olacaktır. Onun haricinde farklı partilerden ve Yomra’nın marka isimlerinden yönetimimizde bulunacak arkadaşlar olacaktır. Başkanlığa getirilmemiz kamuoyunda büyük bir memnuniyet yaratmıştır. Zaten görev yaptığım 10 yıl boyunca kendimizi ispatladık ve büyük bir güven ortamı oluşmuştu. Arayan, destek veren birçok isim var. Yeniden başkan olmamıza eleştirilerde olacaktır. Birilerinin üzerinden yıpratılmaya çalışılıyoruz ama bunlar çok önemli değil.” dedi. Özellikle Şana ve Kaşüstü bölgelerinde titiz çalışmalar yapılacağını da ifade eden İlçe Başkanı Dilaveroğlu, “İl Başkanımız Nihat Birinci’den 1 aylık bir süre istedim. Şana ve Kaşüstü bölgeleri sürekli göç alan bölgeler. O nedenle özellikle oralarda sıkı çalışma yapacağız ve yönetimimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız.” diye konuştu.

Gültekin SADIKOĞLU

30 Ara 2017 - 11:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.