Değişim rüzgârı var

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar M. Salih Akyüz “Bizi yönetenler sorunları çözebilmek için bizden 5 yıl istedi, çözemediler. Bir 5 yıl daha istediler, yine çözemediler. Demek ki çözmeyecekler, çözemeyecekler. Bir değişim rüzgârı var” dedi.

CHPOrtahisar Belediye Başkan adayı Mimar M. Salih Akyüz ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Bostancı, Çilekli, Kavala, Dolaylı, İncesu, Yeşilbük, Yalıncak ve Düzyurt mahallelerinde vatandaş ve esnafla buluştu. Akyüz “Bizi yönetenler sorunları çözebilmek için bizden 5 yıl istedi, çözemediler. Bir 5 yıl daha istediler, yine çözemediler. Demek ki çözmeyecekler, çözemeyecekler. Bir değişim rüzgârı var” dedi.

VATANDAŞ BELEDİYE BAŞKANINA ULAŞACAK

Alt yapı ve kanalizasyon sorunlarının yaşandığı Trabzon’un kırsal mahallelerine özel birçok projelerinin olduğunu belirten Akyüz, “Kırsal mahallelerimizde öncelikli olarak alt yapı ve kanalizasyon sorunlarını gidereceğiz. Tarım ve hayvancılığa teşvik edecek Kooperatif Sistemini kurarak kırsal mahallelerimizin ekonomik kalkınmasını sağlayacağız” dedi. Belediye hizmetlerinin geri kaldığı kırsal mahallelerde vatandaşların yetkili bir muhatap bulamadıklarını belirten Akyüz, “Vatandaş belediye başkanına ulaşacak. Ortak akılla birlikte ancak bu sorunları çözebiliriz. Biz mahalle meclislerini kuracağız. Seçilmiş arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz, hep birlikte, iletişim içinde olacağız ve sorunlarımızı birlikte çözeceğiz” şeklinde konuştu.

PROJELERİMİZİ HEMEN HAYATA GEÇİRECEĞİZ

“Vatandaşımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ne varsa bizim önceliğimiz o olacak” diyen Akyüz, “Kırsal mahallelerimizi ileri taşıyacak projelerimizi hemen hayata geçireceğiz. Tarım ve hayvancılıkta üretimi destekleyeceğiz, ürünlerin alıcısı olacağız. Köy meydanları kuracağız. Mutlu bir şehir için öncelikli olarak yaşadığımız mahalleleri güzelleştireceğiz. Sahip olduğumuz ne varsa, değerli hale getirmemiz lazım. Bunun için birlikte çalışmak ve bilimin, aklın gerekleri ile hareket etmeliyiz” dedi. Akyüz, “Bizi yönetenler sorunları çözebilmek için bizden 5 yıl istedi, çözemediler. Bir 5 yıl daha istediler, yine çözemediler. Demek ki çözmeyecekler, çözemeyecekler. Trabzon hak ettiği hizmetleri alamadığının farkında. Bir değişim rüzgârı var” dedi.

Filiz YILDIRIM

26 Mar 2019 - 11:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.