Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimler...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Akgül, beraberinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ve partililerle birlikte merkeze bağlı Akgedik, Gümüşlük, Kale, Süle, Geçit, Tamzı, Tanıs, Akçahisar, Duymadık, Beyçam ve Gökdere köylerini ziyaret etti.

Akgül, vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti’ye destek istedi.

Köy muhtarlarıyla da görüşen Akgül, AK Parti hükümetleri tarafından Gümüşhane'ye son 16 yılda çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Gümüşhane'nin her dönem AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir şekilde destek verdiğini dile getiren Akgül, şunları söyledi:

“İnşallah bu seçimde de vatandaşlarımızın desteği her zamankinden çok daha fazla olacaktır. Hemşehrilerimizin verdiği destekle ülkemizde ve şehrimizde büyük yatırımlar yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de hayal dahi edilemeyen başarılara imza atıldı, dev projeler hayata geçirildi.”

Öte yandan Akgül ve Köse, ziyaret ettikleri köylerdeki vatandaşları Başbakan Binali Yıldırım’ın 13 Haziran’da Gümüşhane’de düzenleyeceği mitinge davet etti.

08 Haz 2018 - 14:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.