Beşikdüzü CHP, Uzun’da birleşiyor

CHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığından belediye başkan aday adaylığı için istifa eden Şakir Yengiün, dün sürpriz bir kararla aday olmaktan vazgeçti. Yenigü...

CHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığından belediye başkan aday adaylığı için istifa eden Şakir Yengiün, dün sürpriz bir kararla aday olmaktan vazgeçti. Yenigün, belediye başkanlığı seçimlerinde Eski Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’u destekleyeceğini belirtti. Yenigün, “Sahada gördüm ki seçimleri kazanmaya en yakın aday adayı Ramis Uzun’dur ve tüm aday adaylarından bir adım öndedir. Bu nedenle kendisinden yana fedakârlık yaparak aday adaylığı başvurusu yapmıyorum.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisinde Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adayları, ilde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya, aday adaylığı için istifa eden İlçe Başkanı Şakir Yenigün’ün kararı ve sözleri damga vurdu. Beşikdüzü’nde uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan ve Oğuz Beldesi Belediye Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinde de bulunan Şakir Yenigün, Ramis Uzun’u desteklediğini açıkladı ve neden aday adaylığı başvurusu yapmadığına açıklık getirdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şakir Yenigün, “Hepimizin ortak amacı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşikdüzü’nde yerel seçimleri kazanmasıdır. Ben Beşikdüzü’nde yaşıyorum ve halkla iç içeyim. Sahada gördüm ki seçimleri kazanmaya en yakın aday adayı Ramis Uzun’dur ve tüm aday adaylarından bir adım öndedir. Bu nedenle kendisinden yana fedakarlık yaparak aday adaylığı başvurusu yapmıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek seçimleri kazanmak için çalışmalıyız” diye konuştu.

Aydın GELLECİ

07 Kas 2018 - 12:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Selahattin YANIK - helal olsun, yakişani yapmış. beşikdüzü'ne de ramis başkan yakişir.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:00
03

alı can - ramıs uzunu canı gönülden desdeklıyoruz bıraktığı yerden yola devam yolu acık olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:00
02

Ahmet Uzuner - Ramis başkana CHP Genel merkezi her türlü desteği vermeli. Geçmiş dönemde olduğu gibi Karadeniz sahil beldelerinden alabileceği tek belediye olduğunu unutmamalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:00
01

Mustafa - Beylikdüzü’ne eğitime önem veren bir aday yakışır. Mehmet yıldızlar adam gibi adam ...samimi , dürüst , içten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:00