AK Parti sahaya indi

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Adayları, 24 Haziran seçimlerine yönelik ilk saha çalışmasına rekortmen ilçe Hayrat’tan başladı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi öncülüğünde doğudaki 8 ilçeyi topluca ziyaret eden milletvekili adayları, “Altı milletvekilini de kazanacağız.” mesajları verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları 24 Haziran seçimlerine yönelik ilk saha çalışmasını rekortmen ilçe Hayrat’tan başladı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi öncülüğünde doğudaki 8 ilçeyi topluca ziyaret eden milletvekili adayları “Altı milletvekilini de kazanacağız” mesajları verdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi ile birlikte Trabzon’un doğusundaki 8 ilçeyi ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerine yönelik saha çalışmasını resmen başlattı. Hayrat, Of, Dernekpazarı, Çaykara, Sürmene, Köprübaşı, Araklı ve Arsin ilçe teşkilatı ziyaretlerinin bazılarına Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı. İlk ziyareti rekortmen ilçe Hayrat’a gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Haydar Revi, “Yeni bir yolun başlangıcındayız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini kalıcı hale getirmek ve Milletimize yönelik hizmetlerimizi devam ettirmek üzere 24 Haziran seçimlerinden büyük bir zafer elde etmek üzere çıktığımız bu yolda Parti teşkilatlarımızı ziyarete başladık. İlk ziyaretimizi Milletvekili Adaylarımız ile birlikte partimizin en çok oy oranı ile birinci sırada olduğu Hayrat İlçe Teşkilatımıza gerçekleştirdik. Haydi Bismillah rabbim büyük zaferler nasip etsin.” dedi.

Aydın GELLECİ

23 May 2018 - 11:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Gül - vah trabzonum vah bunlarmı bu şehri temsil edecekler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:39