Ahmet Ağaoğlu: Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz konusunda...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, deplasmanda Beşiktaş'la 2 - 2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizi mutlu eden bir sonuç değil" dedi. Kadro dışı kalan Onur ve Burak konusunda bir gelişme olmadığını söyleyen Ağaoğlu, "Göreve geldiğimden bu yana Burak soruluyor, şimdi de Onur eklendi. Yönetim kararıyla süresiz olarak kadro dışı kaldılar. Niye bu kadar soru soruluyor, büyütülüyor anlamıyorum. O konuda bir gelişme yok. Gelişme yaşandı bitti" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, deplasmanda Beşiktaş'la 2 - 2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizi mutlu eden bir sonuç değil" dedi.

Stattan ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ağaoğlu, maç öncesinde İstiklal Caddesi'nde çıkan olaylarla ilgili yöneltilen soruya, "Görüntüleri izlemedim. Ne olduğunu bilmiyorum, arkadaşlarımla araştıracağız. İstiklal Caddesi'nde bir eylem olduğunu duydum sadece. Fazla bir bilgim yok. Yarın açıklama yaparız" yanıtını verdi.

'2-0'dan 2-2 bizi mutlu eden bir sonuç değil, üzgünüz'

Karşılaşmanın skorunun kendilerini mutlu etmediği söyleyen Ağaoğlu, "Fazla söyleyebileceğim bir şey yok. 2-0'dan 2-2 bizi mutlu eden bir sonuç değil, üzgünüz. Şampiyonluk söylemleri için çok erken. Maç maç bakıyoruz önümüze. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzde Rizespor maçı var, eksiklerimiz var. Sosa sakatlığı olduğu yerden darbe aldı, maçı asla bırakmazdı. Devre arasında bunları telafi etme şansımız var. Şampiyonluğu soruyorsanız henüz önümüzde Rizespor maçı var" ifadelerini kullandı.

'Göreve geldiğimden bu yana Burak soruluyor, şimdi de Onur eklendi'

Onur ve Burak'ın süresiz olarak kadro dışı kaldığını ve bu konunun kapandığını belirten Ağaoğlu, "Göreve geldiğimden bu yana Burak soruluyor, şimdi de Onur eklendi. Yönetim kararıyla süresiz olarak kadro dışı kaldılar. Bu soruların manasını anlamıyorum. Bazı yayın organlarında şuraya buraya gidiyorlar deniyor. Yeşil ışık yakıldı deniyor. Bizim yeşil ya da kırmızı ışık yaktığımız yok. Verilen ve uygulanan bir karar var. Niye bu kadar soru soruluyor, büyütülüyor anlamıyorum. O konuda bir gelişme yok. Gelişme yaşandı bitti" şeklinde konuştu.

16 Ara 2018 - 22:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.