Adebayor bugün açıklanacak!

Bordo-mavililer golcü transferinde uzun zamandır gündeminde tuttuğu Togolu golcü Adebayor’u da bugün açıklayacak. Başakşehir’le yollarını ayıran golcü...

Bordo-mavililer golcü transferinde uzun zamandır gündeminde tuttuğu Togolu golcü Adebayor’u da bugün açıklayacak. Başakşehir’le yollarını ayıran golcü oyuncu ile de anlaşma sağladığı belirtilen Trabzonsporlu kurmayların bu transferi de bugün açıklaması bekleniyor. Dün sürpriz bir şekilde açıklanan Sorloth’un yanı sıra Adebayor ismini de bugün açıklayacak olan yönetimin iki golcüyü kadrosuna katarak transferi de bitireceği kaydedildi.

03 Ağu 2019 - 11:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Selim unal - Trabzonspor belediye çöplüğü olmaz olmaması lazım yanlış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 11:28