19 Başkanlık 6 Vekil İstedi

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon milletvekilleriyle 2 saatlik bir zirve gerçekleştirdi. Başta Büyükşehir kaynaklı sorunların tartışıldığı toplantıda Erdoğan’ın “Yerel seçimlerde Büyükşehir’in yanı sıra 18 ilçeyi, genel seçimlerde de 6 milletvekilliğini sizlerden istiyorum.” dediği öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman soylu ve Trabzon milletvekilleriyle 2 saatlik bir zirve gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakan ve milletvekillerine, “Yerel seçimlerde Büyükşehir’in yanı sıra 18 ilçeyi, genel seçimlerde de 6 milletvekilliğini sizlerden istiyorum.” dediği öğrenildi.

Erdoğan, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ile birlikte bir Trabzon zirvesi gerçekleştirdi.

Trabzon’da başta belediye kaynaklı sorunlar olmak üzere parti içi kavgaların yanı sıra Büyükşehir Belediyesiyle ilgili sorunların da konuşulduğu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bundan sonraki sürece dair talepleri damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakan Soylu ve milletvekillerine, “Bundan sonra Trabzon’da bir sorun istemiyorum. 2019’da çok önemli seçimler var. Bu seçimlere odaklanın. Yerel seçimlerde Büyükşehir’in yanı sıra 18 ilçeyi, genel seçimlerde de 6 milletvekilliğini sizlerden istiyorum.” dediği öğrenildi. Aydın GELLECİ

25 Şub 2018 - 11:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.