Sihirli değnek

Kazanınca nasıl her şey bambaşka oluyor.. Tribünler doluyor, sahada takım coşuyor..Herkesin yüzünde tatlı bir gülümseme oluşuyor. İşte Trabzonspor k...

Kazanınca nasıl her şey bambaşka oluyor..

Tribünler doluyor, sahada takım coşuyor..Herkesin yüzünde tatlı bir gülümseme oluşuyor.

İşte Trabzonspor kazanınca bordo-mavili yüreklerde bambaşka sevinç oluşuyor.

Gerçekten herkes özlemişti bu tabloyu. Maddi sıkıntılar, sezona kötü başlangıç yapılması, 50.yıl hayallerine erken veda tehlikesi kara bulutların Trabzon’un üzerine çökmesini sağlamıştı.

Ancak ne olsuyda Rıza Çalımbay geldikten sonra oldu. Bir anda takıma sanki ‘sihirli değneği’ değdi ve bambaşka bir Trabzon’u ortaya çıkardı. Aslında varolan gücünü ortaya çıkardı Rıza hoca.

Bursa maçında ilk yarıdaki olumsuz futbol sonrası ikinci yarıda kazanmak için saldıran Trabzonspor, Yusuf Yazıcı’nın enfes golü ile istediği galibiyete ulaştı ve son 5 maçta aldığı 5 galibiyetle zirveye tam anlamıyla geri döndü. Bursaspor maçında tribünler güzel, sahada alınan galibiyet sonrası takımın morali güzeldi ama kötü olan hakem Halis Özkahya’ydı. Hadi Burak’ın ilk penaltısını ‘es’ geçtin, ikincisini ve o elle kesilen pozisyonu nasıl göremezsin. Belki de Trabzonspor’un farklı kazanmasına ve zaman zaman ‘korku tüneline’ girmesine neden olan hakem Özkahya, maçı sonradan izlesin ve az daha nasıl bir takımın emeğini yoketmek üzere olduğuna bir baksın.

Neyse Trabzon’da artık bambaşka bir hava var.

Maç sonrası ‘Şampiyon..Şampiyon..Şampiyon” sesleri yükseldi Akyazı’da. Bu özlediğimiz coşkunun dışa vurumuydu. Hadi şu Karabük engelini de kazasız geçelim ve 2017’yi umutla kapatıp, 2018’e daha güçlü girelim.

Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim. Kucka’nın frikik esnasında Yusuf Yazıcı’ya yaptığı hareket, Burak’ın da gençlere karşı tepkisel hareketleri hiç hoş görünmüyor. Bizden uyarması. Bu duruma Rıza hoca el koyacaktır, koymalıdır. Hırs ve kazanma arzusu güzel ama bu bazı oyuncuların diğerlerine sahada böyle tavırlar sergilemesine neden olmamalı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler