Seyretme hocam!

Bir ara Ünal Karaman’ın yedek oyuncuları, soyunma odasında bıraktığı şüphesi uyandı bende. Bereket versin ki, uzatma dakikalarında Murat Cem ve Toure’...

Bir ara Ünal Karaman’ın yedek oyuncuları, soyunma odasında bıraktığı şüphesi uyandı bende. Bereket versin ki, uzatma dakikalarında Murat Cem ve Toure’nin oyuna girmesi ile yedek oyuncuların olduğunu hatırlar olduk….!

Oyunun ilk yarısı Trabzonspor, futbol olarak sahada yapılması gereken her şeyi yaptı. Geriye düşmesine rağmen oyundan kopmadılar, aksine daha istekli, arzulu ve üst düzey mücadele ederek bu yarıda skoru 3-1 lehine çevirmeyi başardılar. İlk yarıda sahada yıldızlaşan Rodallega, Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme ile Yusuf Yazıcı’ydı.

Ne var ki, oyunun ikinci yarısında aynı Trabzonspor’u sahada göremedik. Geriye yaslanan, rakibi kendi alanında kabul eden ve rakibine önemli gol pozisyonları sunan bir Trabzonspor vardı sahada. Benim aklımın, mantığımın almadığı Ünal Karaman’ın orta sahası düşen, forveti geriye gelip takıma yardımcı olmayan takımını bizler gibi kenardan seyretmesiydi. Yusuf, sahada yürüyor ve ‘alın beni’ dercesine neredeyse kulübeye dönüp feryat figan edecek. Nwakaeme ve Rodallega, Yusuf’un izlediği yoldan giderken, bu üç oyuncu acilen ‘bizi dışarı al’ diye kenar yönetimine sinyal vermelerine rağmen ne hikmet ise Ünal Karaman uzatma dakikalarına kadar duruşundan, görüşünden ve uygulamasından asla vazgeçmedi.

İşte ben diyorum ya, Ünal hocanın teknik adamlığına güvenmiyorum diye, Karaman da dün ki maçtaki görüntüsüyle yine bana bu izlenimi verdi. Allah aşkına bir teknik adam takımı çıkamazken, rakibi takımını sahasına hapsederken, oyuna ve oyuncu grubuna hiç mi müdahale etmez. Bana göre Ünal hocanın en büyük eksikliği kenar yönetiminde oyunu okuyamayışı ve oyuna gerektiği zaman müdahale edememesidir.

Yine de Karadeniz derbisinde Rizespor’u kendi sahasında mağlup eden Trabzonspor’u kutluyorum. Artık lig bitti, Trabzonspor’un acilen aksayan mevkilere oyuncu katması gerekiyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Miraç Özağcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

saadettin ışıl - aynen katılıyorum ünal hoca trabonsporun hocası değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:03
01

Baba diyorki. - aynen doğru,üçüncü golu yeseydik,evet,sayin yönetim hoca uyarılmalı,gereksiz goller yedik,ne olur olmadık mağlubiyetler alırız.sonra vahlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:03


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler