Şampiyon!

Şampiyon olmuşuz… Rizespor,1 yıl aradan sonra yeniden hak ettiği Süper Lig’e döndü. Hem de şampiyon olarak… Gerçekten şampiyonluk tarifsiz bir duygudu...

Şampiyon olmuşuz… Rizespor,1 yıl aradan sonra yeniden hak ettiği Süper Lig’e döndü. Hem de şampiyon olarak… Gerçekten şampiyonluk tarifsiz bir duygudur. Bunu yaşatan başta Başkan Yardımcı ve yönetimi, İbrahim Üzülmez ve ekibi ile tabii ki futbolculara sonsuz teşekkürler...

İşte bu alın terinin taçlandığı şampiyonluk maçına giderken Çaykur Didi Stadı’nın gelin gibi süslenip şampiyonluk mutluluğunu taraftar ve takım ile birlikte tek vücut olarak kutlanacak özel bir gün yaşamayı arzuluyorduk. Sonuçta bir yıllık emeğin sonucun hak edilen bir şampiyonluğu elde etmiştik. Ancak böylesi özel bir maçta tribünlerin yer yer boş olması tabii ki takım kadar bizim de içimizde burukluk yaratmadı değil. Rizesporluların şampiyonu böyle karşılamaması gerekiyordu. Umarım bu Süper Lig’e taşınmaz. Çünkü orada başarı için taraftarın itici gücü de çok önemli Ayrıca Trabzon-Rize arasında yönetimler arasında yeniden atılan kardeşlik köprüsünün tribünde de yankı bulması ve iki komşunun yine eski günlerdeki gibi ‘kardeşlikleri’ ile Süper Lig’de tüm Türkiye’ye tarafından imrenerek izlenmesi için herkes sorumluluğunun farkında olmalı. Çünkü biz kardeşiz ve öyle kalmalıyız.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler