Şehir Hastanesi Sevindirdi

Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akyazı’da kurulacak olan Şehir Hastanesiyle ilgili yeni açıklamasının Akçaabat’ı sevindirdiğini söyledi. Altuntepe, “Bu vesileyle Başkanımıza sonsuz minnet duygularımızı iletiyoruz.” dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Trabzon ve ilçelerindeki yatırımların toplu açılış ve temel atma töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akçaabat vurgusu için teşekkür etti. Altıntepe, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Akçaabat ilçemizin ismini kullanarak yaptığı vurgu nedeniyle, Akçaabat halkına da her zaman olduğu gibi 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nın hınca hınç dolmasına sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ AKÇAABAT İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Türkiye Başkanı’nın Akçaabat vurgusuna değinen Altıntepe, “Cumhurbaşkanımız ‘Akçaabat ilçemize Akyazı’da Şehir Hastanesi kurulacak’ sözleriyle ilçemizi bir kez daha onurlandırmıştır. Bu vesilesiyle Başkan’ımıza sonsuz minnet duygularımla şahsımın ve şehrimizin teşekkürlerini sunarım. Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Akçaabat’a, Akyazı’ya kurulacaktır. Bu husus malumdur. Bir süredir etüt çalışması devam eden proje, kısa zamanda hayata geçirilecek ve temeli atılarak süratle tamamlanacaktır. Akçaabat, Trabzon’un en büyük ilçesi olması bir yana denizle direkt olan bağı nedeniyle en gözde yerleşim merkezi konumundadır. Şehir Hastanesi de tüm Trabzon’a olduğu gibi özellikle Akçaabat’ımıza çok önemli katkılar sunacak, ekonomik kalkınmasına ve içtimai hayatına kayda değer kazanımları olacak bir yatırımdır. Bu beklenen yatırım projesinin müjdesini ilçemizin adını zikrederek vermesi bizleri onurlandırmıştır. Akçaabat halkı da her zaman olduğu gibi dünya lideri olarak, mazlumların umudu olarak, yeni ve güçlü Türkiye’nin mimarı ve vazgeçilmez önderi olarak kabul ettiği Başkan’ına desteğini en kalabalık olarak alandaki yerini alarak bir kez daha göstermiştir. Tüm Akçaabat halkına ve teşkilat mensuplarımıza kutlu yürüyüşümüzün lideri Sayın Cumhurbaşkanımıza verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederim.” sözleriyle benzeri organizasyonlarda Akçaabat’ın özel yerine de işaret etti.

28 Ağu 2019 - 11:51 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.