Hemşireler ve Doktorlar için Sabo Terlik

Kökeni yaklaşık olarak 50 yıla dayanan sabo terlik modelleri, uzun yıllardan beri kullanılan ve geliştirilen terliklerdir.

Sabo Terlik Nedir?

Yaklaşık olarak 50 yıldır varlığı devam eden sabo terlik modelleri ortopedik bir terlik türüdür. Tabanları tamamen ortopedik olarak tasarlanan bu terlik modelleri, ilk çıktığı dönemlerden bu yana pek çok kişi tarafından ve hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilen modellerdir. Terlikler ilk çıktığı zamanlardan bu yana değişime uğramadan günümüze kadar ulaşmıştır. Tasarımında çok fazla değişiklik olmamasının en önemli sebebi ise, oldukça tutucu modeller olmasıdır. Kullanımı oldukça rahat olan ve daha çok sağlık ve gıda sektöründe kullanımına yer verilen terlikler, hava alan deliklere sahiptir.

Sabo Terlik Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Sabo terlik modellerinin özellikleri arasında ayağa tam oturması, ortopedik olması, tabanlarında biraz topuğa sahip olması ve hava alan deliklere sahip olması yer alıyor. Kullanımı bu özelliklerinden ötürü çok rahat olan sabo terlikler, hemşireler, doktorlar, hastalar, hasta bakıcılar ve hastane personelleri tarafından tercih ediliyor. Aynı zamanda gıda sektöründe de kullanımına yer verilen bu terlikler aşçılar ve elemanlar tarafından da tercih ediliyor. Ayaklarda rahatsızlık meydana getirmeden, terlemeye yer vermeden gün boyu kullanım sağlıyor.

Sabo Terlik Modelleri Ortopedik Ağrılara Karşı Kullanılır

Sabo terlik modelleri yalnızca çalışma sahasında değil aynı zamanda var olan ağrılardan kurtulma amacıyla da kullanılır. Ayaklarda meydana gelen ortopedik rahatsızlıklardan kurtulmak ve egzama, mantar gibi ayak enfeksiyonların karşı önlem alabilmek için de bu terlik modellerinin kullanımına yer veriliyor. İnsanın ayak anatomisine en uygun şekilde tasarlanan sabo terlikler, ilk çıktığı zamanlardan bu yana en çok tercih edilen ortopedik terlik modelleri arasında yerini korumaya devam ediyor. Aynı zamanda kullanıcılar tarafından da bir hayli beğenilen bu terlik modellerine her yerde rastlayabilirsiniz.

Sabo Terlik Modelleri Rahat ve Hızlı Bir Yürüyüş Sağlar

Hastane içerisinde her yere koşturan hemşireler için son derece rahat ve hızlı hareket etmeyi sağlayan bu terlik modelleri hemşire terliği olarak da adlandırılır. Tabanları, bastığınız yerler ile uyum içerisinde tasarlanan bu terlikler, daha rahat yere basmanızı sağlar ve çok daha hızlı bir şekilde yürümenizi sağlar. Kullanımından yana hiçbir şikayet olmayan bu terlik modelleri, ayakların gün boyu rahat etmesini ve tere karşı savunmaya sahip olmasını hedefliyor. Hedeflerine her zaman ulaştığı söylenen bu terlik modelleri, her geçen gün yeni teknolojiler sayesinde farklı şekillerde ve renklerde de karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Doktor Terliği Modelleri Islak Zeminlerde De Kullanılır

Doktor terliği olarak da bilinen bu terlik modelleri ıslak zeminlerde dahi rahatlıkla kullanılabilir. Kaymayan alt tabana sahip olan bu terlik modellerini ıslak zeminlerde de kullanabilirsiniz. Ayakları hiçbir açıdan tehlikeye sokmayan bu terlik modellerinin en büyük özelliği ise mikropların yayılmasını önlemesidir. İlk çıktığı dönemlerde daha çok beyaz ve krem renklerde kullanılırken, günümüzde çeşitli renklerde de tercih ediliyor. Kırmızıdan pembeye, sarıdan siyaha, yeşilden sarıya, maviden mora varana kadar tüm ara ve ana renkleri sabo terliklerde görmeniz mümkündür.

Crocs Terlik Modelleri Ayak Sağlığı İçin Önemlidir

Orijinal deri malzemelerden üretilen crocs terlik modelleri ayak sağlığı için son derece önemlidir. Profesyonel anlamda her zaman en çok tercih edilen terlik modelleridir. Uzun yıllardan beri sağlık alanında da en çok tercih edilir hale gelen bu terlik modelleri her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Bu muazzam özelliklere sahip olan terlikleri www.sabomar.com adresini ziyaret ederek temin edebilirsiniz.

10 Oca 2019 - 09:58 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.