Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli 30 Sağlık Personeli Alım İlanı Yayımlandı!

Atatürk Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanmış olan ilana göre farklı mezunluklarda toplamda 30 kişilik boş pozisyon ile sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapacağını belirtti. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Resmi Gazete'de 15 Aralık 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Lise mezunu veya Lisans mezunu sözleşmeli personelalımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Bu doğrultuda Atatürk Üniversitesi toplamda 30 kişilik boş kadro ile sözleşmeli Hemşire alımı yapacak. Buna göre 30 kişilik kadro ile Lise mezunu 15 hemşire ve Lisans mezunu 15 Hemşire alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU YAPMAK YA DA ŞARTLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

17 Ara 2018 - 13:59 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.