CHP Trabzon Başkan Yardımcısı Batmaz, KHK Hakkında Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve CHP Emek Bürosu İl Sorumlusu Haluk Batmaz, Kanun Hükmü Kararname (KHK) ile taşeron işçil...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve CHP Emek Bürosu İl Sorumlusu Haluk Batmaz, Kanun Hükmü Kararname (KHK) ile taşeron işçilerinin kadroya alınması ile ilgili açıklamada bulundu. CHP Emek Büroları Trabzon Sorumlusu Haluk Batmaz, “OHAL sona erdiğinde, taşeron işçilere verilecek kadro Anayasal olarak hükümsüz kalacaktır. Yani AKP, işçilere bir müjde vermemiş, bu düzenlemeyi KHK ile yaparak büyük bir kazık atmıştır” şeklinde konuştu.

27 Ara 2017 - 11:06 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.