Rizespor düşerse bedeli ağır olur

Çaykur Rizespor, ligin 12. haftasında sahasında konuk ettiği lider Başakşehir’e mağlup olarak ligin dibine demir attı. Maalesef durum çok ama çok kötü...

Çaykur Rizespor, ligin 12. haftasında sahasında konuk ettiği lider Başakşehir’e mağlup olarak ligin dibine demir attı. Maalesef durum çok ama çok kötü. Takımın kapasitesi ortada. Futbolcuların yetenekleri ortada. Her şeyin ortada olduğu bir takımdan daha fazlasını beklemek hayal olurdu. Takımın durumu böyleyken yönetimsel sıkıntı da yaşanıyor. Kongreler erteleniyor kimse kimsenin düşüncesini fikrini ve ne yapmak istediğini bilmiyor. Rizespor’un fabrika ayarları bozuldu.

Her şey paramparça.

Rizespor Başakşehir karşısında ilk yarıda rakibinin gücünü bilip analizlerini yaptığından oynamaktan çok oynatmamayı gol atmaktan çok gol yememeyi düşünen bir oyun oynadı. İlk yarı alan savunması yaptı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedi. Kendisi de pozisyon bulamadı. İlk yarı golsüzle tamamlandıktan sonra ikinci yarının başında durun bir toptan kornerden yenilen gol planı da dengeyi de bozdu. Bocaladı ve yapmak istediği hiçbir şeyi yapamadı. Başakşehir’in 2. golünden sonra ise roller değişti. Taraftarın yönetime ve futbolculara göstermiş olduğu tepki futbolcuların içinden bir ateş çıkardı. Biraz daha iyi oynamaya başladılar. Vedat’ın ayağından golü buldu. Bu golden sonra önce Süleyman ardında Aminu ile beraberliği yakalayacak pozisyonlarda buldu ama final vuruşlarındaki yeteneksizliğini bir kez daha gösterdi. Fabrika ayarları bozulan Rizespor için buradan sesleniyorum.

Rize milletvekili Osman Aşkın Bak, hala derneğin başkanı olan Hasan Kemal Yardımcı ve Rizespor AŞ Başkanı Hasan Kartal, bir araya gelin. Herkes eteğindeki taşı döksün ve yapılan yanlışlardan ve keyfi uygulamaları bir kenara bırakın. Bu takımı kurtarmak için üzerinize düşeni yapın. Bu hepinizin sorumluluğudur. Aksi taktirde bu Rizespor düşerse bunun bedeli çok ama çok ağır olur.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Suleyman - Abi bedeli ağır olur dediğin bedeli taraftar öder Rizespor yok olur gider. Onlara hiç bisiy olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:51
01

Mehmet aydın - Merak etme sayın telatar.Yine bedelini trabzona ödetirler..selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:51


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler