Rize’nin önü açık

Rizespor, Ankaragücü deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldı. Altınordu yenilgisi sonrası oluşan olumsuz havayı böylece dağıtan yeşil-mavililer, b...

Rizespor, Ankaragücü deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldı. Altınordu yenilgisi sonrası oluşan olumsuz havayı böylece dağıtan yeşil-mavililer, böylelikle şampiyonluk yolunda iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Tabii ki Ankaragücü maçında alınan galibiyet önemli ama yenilen goller Rizespor’un bundan sonra çözmesi gereken savunma ve bireysel hataların görülmesi açısından da dikkat çekiciydi. Bu konuda ipleri eline alacak olan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in şampiyonluğa oynayan takımın kolay gol yememesi yönünde önlemleri almalı. Çünkü zaten Rizespor’un etkili hücum silahları ile gol bulması zor değil. Zor gol yiyen bir takım olması durumunda Rizespor şampiyonluğa adım adım gidecektir. Bundan sonra Rizespor’un önünde üst üste evinde oynayacağı Balıkesir ve Elazığ maçları var. Yeşil-mavili takım bu iki maçı da kazanarak Süper Lig yolunda gerçekten dev bir adım atacaktır. Artık Rizespor için ok yaydan çıkmıştır. Taraftarın da bu kritik virajda takımı sahiplenerek Rizespor’un yeniden Süper Lig’e dönmesi yolunda güç vereceğine inanıyorum.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler