Rehavetin ağır faturası

Olmadı, olmadı, olmadı… Şampiyonluğa oynayan bir takım kendi sahasında hem de ligin dibinde bulunan rakip karşısında bu kadar kötü oynayıp, bu kadar f...

Olmadı, olmadı, olmadı… Şampiyonluğa oynayan bir takım kendi sahasında hem de ligin dibinde bulunan rakip karşısında bu kadar kötü oynayıp, bu kadar farklı mağlubiyet alamaz! Bu kötü oyun ve mağlubiyetin hesabını verecek sahadaki futbolculardır. İlk 4 maçı kazandılar diye havaya girdiler. Ayakları yerden kesildi. Bunun bedelini de farklı yenilgiyle aldılar. Dün Rizespor’un saha aritmetiği çok bozuk ve karışıktı. Orta sahası üretemedi, beklerde ileri çıkamadı. Başta Kweuke olmak üzere forvet tel tel döküldü. Kalecisinden forvete kadar müthiş kötü bir performansa imza attılar, pas yapamadılar. Kazandığı topları çok kolay şekilde kaybettiler, organize atak geliştiremedi ve rakip kaleye gidemediler. Rizespor, bu kötü görüntüsü ile istediğini yapayınca Ankaragücü istediği gibi oynadı. Rizespor’un orta sahası döküldüğünden bu alanı çok kolay geçip oyunu Rizespor’un yarı sahasına yıktı. İlk yarı karşılıklı gollerle berabere bittikten sonra konuk takım attığı golle öne geçti ve bunu korumasını da iyi bildi. Hani hep bekledik bit kıpırdanma olur diye ancak; girenlerde dahil hiçbir oyuncunun adeta ayakta duracak hali yoktu. Sanki hepsi birbirinden medet bekledi. Ama hiçbiri ne hikmetse bunu yapmadı. Kendi sahanda ligin dibindeki bir takım karşısında rakip kaleye tek bir şutun bile yoksa demek ki sizin de yapacak bir şeyiniz yok. Bu kadar vurdumduymaz oynayamazsınız. Bu kadar kötü oynamaya hakkınız yok. 4 maç kazandınız diye girmiş olduğunuz havanın bedelini bu farklı yenilgiyle ödersiniz.

Şimdi iki maç üst üste deplasman var. Sizi 90 dakika destekleyen taraftara kendinizi affettirmeniz için oynayacağınız bu iki maçı kazanmaktan başka çareniz yok. Son olarak şunu da söyleyeyim; başta Başkan Kemal Yardımcı ve yeni yönetimi ile teknik direktör Hikmet Karaman, bu durum karşısında gerekli olan önlemleri almalılar. Bu ağır yenilgiden ders çıkartılmayacak gerekli olan ders verilecek. Sevgili futbolcular, dün camiayı ve taraftarı çok çok üzdünüz. Bu takıma yakışmayan bir sonuçla futbol oynayarak farklı yenildiniz. Bunu telafisini yapmakta boynunuzun borcudur.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler