Ömür bir namazlık saltanat

Zorluklar insanı kuvvetlendirir, acılar olgunlaştırır. İnsan; olgunluğun kıvamını yaşadığı acı, zorluk ve tecrübeleri sayesinde yakalar. Bu özellikler...

Zorluklar insanı kuvvetlendirir, acılar olgunlaştırır. İnsan; olgunluğun kıvamını yaşadığı acı, zorluk ve tecrübeleri sayesinde yakalar. Bu özelliklerden mahrum yaşayanlar ham meyve gibidir. Bu nedenle yeryüzündeki bütün liderlerin zor şartlardan gelen kişilikler olduğu görülmektedir.

Ölüm hemen herkesin başında, hemen her gün bir yakınımız musalla taşında… Bu dünyaya gelmek de gitmek de kendi irademizin dışında; İnsanlık için kaçınılması imkansız bir süreç. Yaratan Rabbimiz böyle koymuş kuralı… Vakti saati Allah’ın katında. Boyun bükmekten başka çaremiz yoktur O’nun yanında…

Cahit Sıtkı TARANCI şöyle diyor; “Neylersin ölüm herkesin başında. Uyudun uyanamadın olacak. Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında? Bir namazlık saltanatın olacak. Taht misali o musalla taşında…”

Lakin ayrılıklar zordur. Acı verir insana. Babanın gidişi ise verdiği acı yanında arkanızdaki dağın çökmesi gibidir. Güç ve tecrübe ölümle birlikte çekilmiştir arkanızdan, artık kendiniz yürümek zorunda kalırsınız bu çileli hayat yolunda…

Babamızı kaybettiğimiz böyle kederli bir günde bizzat gelerek acılarımızı paylaşan, bize güç ve destek olan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Sayın Salih CORA, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Haydar REVİ, Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet ALP, taziyelerini ileten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa AKKAYA, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat TOPKARA ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun DEMİRCİ ve kadın kolları temsilcilerine,

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cevat BİRİNCİ, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ, yardımcıları Faruk BELDÜZ ve Hasan TOPKARA, belediye başkan vekili Mustafa ÖZENDİ, CHP Şalpazarı ilçe Başkanı Erdoğan KIRAN, İl Genel Meclisi Üyeleri Muzaffer BAYRAKTAR ve Fatih YILMAZ, Şehit aileleri derneğinden Televizyon Program Yapımcısı Sayın Necati SELVİTOP’a, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet BEKTAŞ, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÜÇÜNCÜ ve Şube Müdürleri, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Zeki REVİ, Beşikdüzü Milli Eğitim Müdürü Mücahittin Kerim İKİBAŞ, KTÜ İnşaat Fakültesi’nden Profesör Ömer YÜKSEK, Şalpazarı ve Geyikli eski belediye başkanları Mehmet MUHÇU,Ahmet Yüksel GÜLAY ve Muzaffer TÜRKMEN, Ağasar Çepnispor Kulüp Başkanı Nurettin ATAMAN, Şalfed adına Yönetim Kurulu Üyesi Ali ERATA’ya, Milletvekili Danışmanı Yılmaz KARA, Eğitim Bir Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet KARA, Akçaabat temsilcisi Hacı İsmail BAYRAM, Akçaabat, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir daire amirleri ve okul müdürleri arkadaşlarıma, cenazemize bizzat katılan ve gazetelerinde haber yapan basın mensuplarımıza, 17 Şubat Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve personeli, Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve personeline, sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanlarına ve cenazeye iştirak eden bütün cemaate; yurt dışından, yurt içinden telefonla arayan, sosyal medya yoluyla üzüntülerimizi paylaşan, yorum ve açıklamalar yayınlayan, mesaj gönderen dostlarımıza Çavuşoğlu - GÜLAY ailesi adına şükranlarımızı arz ediyoruz.

Sevinç ve mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalırmış. GÜNEBAKIŞ AİLESİ olarak ve şahsen bütün dostlarımızın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanında olduk, bundan böyle de yanında olmaya devam edeceğiz. İnsanlık bunu gerektirir.

Kalın sağlıcakla, mutluluk ve esenlikle…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Abdullah Gülay - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler