Olmuyor İbrahim  hoca olmuyor

Olmuyor İbrahim hoca olmuyor…Bu oyuncu tercihleriyle, bu sistem ve oyun anlayışıyla hiç olmuyor…Böyle giderse olacağı da yok. Sıradan bir takım haline...

Olmuyor İbrahim hoca olmuyor…Bu oyuncu tercihleriyle, bu sistem ve oyun anlayışıyla hiç olmuyor…Böyle giderse olacağı da yok. Sıradan bir takım haline geldi Rizespor. İbrahim hoca senin kadronda Milosivic gibi bir defans oyuncusu varsa oynatacaksın tribünde oturtmayacaksın. Oynatmazsan önce taçtan sonrada kornerden yediğin gollerle mağlup duruma düşersin. Defans yolgeçen hanına dönmüş. Hata üstüne hata. Orta saha başarısız. Forvet ise tel tel dökülüyor. Böyle bir takım karşısında Giresunspor taraftarı Üzülmez ve Rizesporlu futbolcuları tebrik ederek alkışlıyor. Onlarda karşılık veriyor.

Devre 2-0 tamamlandıktan sonra ev sahibi dikkatli ve kontrollü oynarken Rizespor biraz atak göründü. Ama hücumdayken Ümit’in kaptırdığı top 3. golü getirdi. Dedik ya defans yol geçen hanı. Kweuke çıkıyor Ozan Papeker giriyor ve topla ilk buluştuğu pozisyonda da golü atıyor.

Çaykur Rizespor Giresunspor’a mağlup oldu. Bu görüntü iyi değil. İçler acısı. Sıradan bir takım haline gelen Çaykur Rizespor, ağır cezalık. Ve bu ceza da mutlaka verilmeli. Eğer verilmezse Çaykur Rizespor’u daha çok zor günler bekliyor. Bunu da unutmayın beyler. Giresunspor’a gelince takım olarak iyi mücadele ederek iyi oynadılar. Yüreklerini ortaya koydular. Rizespor zaaflarından ve hatalarından iyi yararlanıp goller attılar. Bunun karşılığında da 3 puanı alan taraf oldular.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler