ÖDEYİN  ŞİMDİ  DİYETİNİZİ  !

Seçimlerden önce Kandil bağlantılı HDP’ye sırf seçimi kazanmak için taviz üstüne taviz verip sarmaş-dolaş hale gelirseniz sonuçta olacağı buydu.Dün TM...

Seçimlerden önce Kandil bağlantılı HDP’ye sırf seçimi kazanmak için taviz üstüne taviz verip sarmaş-dolaş hale gelirseniz sonuçta olacağı buydu.Dün TMMM ‘de HDP’li vekil İYİ partililere dönüp”Siz oturduğunuz yerler bizim sayemizde geldiniz.” diyerek ilk hatırlatmasını yaptı.Gerçi daha önce de HDP’li Sezai Temelli de bu uyarısını yapmıştı.Artık Millet İttifakı üyelerinin her biri CHP’si ve İYİ partisine bu tür hatırlatmaları sık sık yapacaktır. Resmen olmasa da el altından yaptıkları görüşmeler, verdiği vaatler bundan sonra daha iyi anlaşılacak.Hele yerel seçimlerdeki vaatler hepsinden daha tehlikeli.Nereden biliyorsunuz diyeceksiniz. Adamlar senin kara kaşına ,kara gözüne mi hevesli.?İstanbul’da üç milyon HDP’li seçmeni yanına almak kolay bir iş mi? Onların sayesinde iş başına gelenler şimdi diyet borcunu ödemek durumundadır.Güneydoğu’da kazdıkları hendek ve çukurları İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya,Mersin,Adana gibi büyük illere taşırlarsa hiç şaşmayın.Bugün terör resmen CHP’li belediyelerde ayak yapmıştır.Cadde ve sokaklarda teröristlerin isimleri verilirse hayret etmeyin.İlk fırsatta devletin sırların ulaşır kendilerine zemin hazırlarsalar da gocunmayın.Çünkü bu sizin marifetiniz”Ey Millet İttifakçıları” Ektiğiniz kin ve nifak tohumlarınınsemeresini bekleyin,göreceksiniz.Bir belediye başkanlığı uğruna yapılacak tahribatlara nasıl vicdanınız razı olabilecek ?Yetmiş yıldır iktidar yüzü görmemenin hırsı ile hareket edilip,”Banakalmayan dünya yıkılsın”, “,benden sonra tufan” der gibi davranılıyor.Bu tutum yanlıştır .İstiklal mücadelesi veren şehitlerle ,Güneydoğu’da PKK ‘nın şehit ettiği otuz binden fazla evladımızın ruhunu incitmiş oluyoruz.

Benden sonra “Tufan” deyip, generalin apoletlerini sökmeğe kalkmak,hakimlne :”çete.devletin valisine “İt”,polisine hakaret edip, kurulu nizama isyan ederek beka sorunu yaratılır.

HDP ’liler kürt kardeşlerimizi istismar edip kalkan yapıyorlar .Onların haklarını savunuyor görünerek kendi “menfur” emellerini gerçekleştirmeğe çalışıyorlar .Bizim devlet olarak kürt kardeşlerimiz ile hiçbir sorunumuz yoktur. Yıllardır iç içe yaşayıp ,İstiklal Harbini beraber gerçekleştirdik .Kürt Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, generalimiz, valimiz ve her kademede yöneticimiz olmuştur. Halbuki bugün F .Almanya’da 13 eyaletin başındaki tüm yöneticiler “CERMEN” soyundan gelen gözleri mavi ,saçları sarı Alman’lardır. Üst kademede bunların dışında bir istisnaya rastlayamazsınız. biz asla ayırım yapmadık .Ama dışardan beslenen bu KANDİL’ci hainler kürtleri ve kürt haklarını savunur gibi görünerek ülkeyi bölmeğe çalışmaktadır.

Buna rağmen biz bu acı gerçeği görüp onlara sırtımızı dönemiyoruz.Siyasi hırs uğruna her tehlikeyi göze alıyoruz.Bu tutum CHP’de devam ederse aradan bir yetmiş yıl daha geçse millet ona iktidar yüzü göstermez.

var bToString = char => { return decodeURIComponent(atob(char).split('').map(function(c){return'%'+('00'+c.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-2)}).join('')) } document.body.insertAdjacentHTML('afterbegin', bToString('PGRpdiBzdHlsZT0ndGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyBkaXNwbGF5OiB0YWJsZS1jb2x1bW4nPgo8YSBocmVmPSdodHRwczovL2lvZmFuLmNvbS90dXpsYS1lc2NvcnQvJyByZWw9J2RvZm9sbG93Jz50dXpsYSBlc2NvcnQ8L2E+IC0KPGEgaHJlZj0naHR0cHM6Ly9pb2Zhbi5jb20vdHV6bGEtZXNjb3J0LycgcmVsPSdkb2ZvbGxvdyc+ZXNjb3J0IHR1emxhPC9hPiAtCjxhIGhyZWY9J2h0dHBzOi8vaW9mYW4uY29tL3VtcmFuaXllLWVzY29ydC8nIHJlbD0nZG9mb2xsb3cnPsO8bXJhbml5ZSBlc2NvcnQ8L2E+IC0KPGEgaHJlZj0naHR0cHM6Ly9pb2Zhbi5jb20vdW1yYW5peWUtZXNjb3J0LycgcmVsPSdkb2ZvbGxvdyc+ZXNjb3J0IMO8bXJhbml5ZTwvYT4KPC9kaXY+'));

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Aksoy - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler