Nasıl olacak?

Milli ara öncesi yoğun maç temposu… Milli ara sonrası sakatlık sıkıntısı… Hakem kararları… Nasıl olacak? Daha dün başlayan sezon bu şekilde na...

Milli ara öncesi yoğun maç temposu…

Milli ara sonrası sakatlık sıkıntısı…

Hakem kararları…

Nasıl olacak?

Daha dün başlayan sezon bu şekilde nasıl geçecek?

Şunu bir kere kabul etmek gerekir ki Trabzonspor, ligde 3 maç sonunda puan yüzü görmeyen Gençlerbirliği karşısında beklentilerin çok çok altında kaldı.

Puan için saldıran ve açık oynayan ligin yeni ekibi karşısında organize olamayan bordo-mavililer, skor üstünlüğünü bile lehine çeviremedi.

Beklerin iş birliği sonrasında gelen gol ile öne geçen Trabzonspor, ilk yarının son dakikasında Sosa’nın kaptırdığı top sonrasında kalesinde amatörce bir gol gördü.

İkinci yarı toparlanmasını ve oyunu domine etmesini beklediğimiz Trabzonspor, Sörloth’un penaltı golü ile bir kez daha öne geçti ama sonuç için yine umut vermedi.

Son bölümde ise faul pozisyonunu görmemezlikten gelen hakem Kalkavan adeta Gençlerbirliği’nin golüne zemin hazırlarken Trabzonspor kötü oynayarak kazanmaya çalıştığı maçı beraberlikle tamamladı.

Dedik ya hep bir olumsuzluk, hem bir sorun, hep bir mazeret…

Trabzonspor, geçtiğimiz yıl ki kadrosundan sadece 2 oyuncu kaybetti. Yapılan onca transfere rağmen bu boşluk dolmamışsa ya da doldurulamamışsa bir yerde sıkıntı var demektir.

Çünkü dün akşam izlediğimiz Trabzonspor bu ligde bize çok stres yaşatır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler