Zağnos Vadisi’nin eski sakinleri  pazar günü buluşuyor

Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nden sonra oradan ayrılan mahalle halkı, eski günl...

Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nden sonra oradan ayrılan mahalle halkı, eski günleri yâd etmek için buluşuyor. “Dere Mahallesi Sakinleri Buluşuyor” adında bir girişim başlatan mahallenin eski sakinleri, kentsel dönüşüm sonrası yapılan alanda bir araya gelerek hasret giderecek. İlk kez yapılacak ve geleneksel hale getirme amacı taşınan bu organizasyon Zağnospaşa Konaklarının Alt Salonunda15 Ekim Pazar günü 12.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikle ilgili bilgi veren mahalle sakinleri “Eski dost ve arkadaşlarımızla beraber bir araya gelerek, yeniden kucaklaşmak, hasret gidermek istiyoruz. Mahallemizde yetişen ve yurdun dört bir yanında bulunan arkadaşlarımızın çoğunluğu ile temas kurduk. Kendilerini bu toplantıya davet ettik. İletişim kuramadığımız arkadaşlarımızı da bekliyoruz.” dediler.

13 Eki 2017 - 13:19 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.