Yıldırımhan, vefat eden eski bakanla ilgili nasıl bir paylaşım yaptı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, dün vefat eden Eski Bakan Hasan Celal Güzel’in iz bırakan bir isim olduğu...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, dün vefat eden Eski Bakan Hasan Celal Güzel’in iz bırakan bir isim olduğunu belirtti. Yıldırımhan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hayat mukayyet (kayıtlı) bir zaman dilimi. Allah her kula bir ömür veriyor sonra kendisine döndürüyor. İnsan için önemli olan yaratılış gayesine uygun bir hayat yaşamaktır. Sayın Hasan Celal Güzeli mümin güzel bir insan olarak tanıdık, bildik. Türkiye’de iz bırakan bir insan oldu. Fırtınalı günlerde inanç gemisine samimiyetle sahip çıktı. Hayra motor şerre hep fren oldu. Rabbim rahmetiyle muamele etsin.”

20 Mar 2018 - 13:03 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.