Yerel yönetimler Ankara’da  masaya yatırılıyor

AK Parti Trabzon yerel yönetimlerinin karnesi Ankara’da masaya yatırılıyor. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Eski Samsun Bü...

AK Parti Trabzon yerel yönetimlerinin karnesi Ankara’da masaya yatırılıyor. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Genel Merkez’de belediye başkanları ile bir araya gelecek. Trabzon’daki AK Partili belediye başkanları ile de toplantı yapacak olan Yılmaz, başkanların karnesini değerlendirecek. Bu toplantının ardından bazı belediye başkanlarının istifaları dahi istenebilir. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifasının istenmesinden sonra Trabzon için de bir hamlenin yapılabileceği iddia edildi. Toplantıda ayrıca CİMER ve BİMER kanalıyla gelen şikayetler de belediye başkanlarının önüne konacak. Bakalım Ankara’daki toplantıdan ne gibi sonuçlar çıkacak?

19 Eyl 2018 - 11:36 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.