Yerel basının yazdıkları çıktı. İhale Turkuaz’a verilecek

Belediye eski binasının altında yer alan tarihi mekanlardan birinin Turkuaz’a endeksli ihaleye çıkarılacağı haberleri sonuçta gerçek oldu. Yerel basın...

Belediye eski binasının altında yer alan tarihi mekanlardan birinin Turkuaz’a endeksli ihaleye çıkarılacağı haberleri sonuçta gerçek oldu. Yerel basında yer alan ‘Adrese endeksli ihale’ ya da ‘Nokta ihale’ haberleri dün yazıldığı gibi çıktı. İlk ihale şartnamesine ‘Türkiye çapında en az 5 yerde şubesi bulunan firma ihaleye girebilir’ yazan Orhan Gümrükçüoğlu, böylece ilk ihalede Trabzon’daki tüm işletmeleri devre dışı bıraktı. Dün ise yerel basında yer aldığı gibi, Turkuaz, D&R firması ihaleye girdi. Gayet tabi ki, hale Turkuaz’a endeksli olduğu için ona verilecek. D&R için de bir mazeret üretilip verilmeyecek. Garip olan bunları yazdığımız için Orhan Fevzi bey, bize ‘Yalan yazıyorsunuz diye tekzip gönderiyor. Usulsüz bir işlem daha usulüne uydurulup gerçekleştiriliyor. Ne yazık ki, AK Parti bu hale geldi.

23 May 2018 - 11:56 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.