Vali Yücel Yavuz Değirmendere’de esnaf ziyareti yaptı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, önceki gün akşam saatlerinde Değirmendere Mahallesi Büyük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, sohbet etti. Val...

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, önceki gün akşam saatlerinde Değirmendere Mahallesi Büyük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, sohbet etti.

Vali Yavuz’u işyerlerinde görmekten dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, sıkıntılarını, şikâyetlerini, ya da memnun oldukları uygulamaları Vali Yücel Yavuz ile paylaştılar.

Ziyaret sırasında esnaflar duygularını, “Devletin sıcak, gülen ve anlayışlı yüzünü Trabzon’a geldiği günden itibaren sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimize yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyoruz ” şeklinde dile getirdiler.

Cadde üzerindeki dükkan ve mağazaları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Yavuz’a, esnaf ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

08 Şub 2018 - 12:34 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.