Türkmen’e MHP’li belediye meclis üyesinden destek geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin dünkü oturumunda İmar Komisyonundan Akyazı bölgesi için gelen iki konu tartışmalara neden oldu. Akyazı sahiline...

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin dünkü oturumunda İmar Komisyonundan Akyazı bölgesi için gelen iki konu tartışmalara neden oldu. Akyazı sahiline yapılması düşünülen biyolojik arıtma tesisi ve balıkçı barınağının plana işlenmesi teklif edilince konuya Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’den tepki göstermişti.

Türkmen’e Akçaabat Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Murat Aydın’dan destek geldi. Aydın, “MHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi olarak belediye başkanımızın Akçaabat adına bu tavrını ve kararını destekliyor ve kararının yanında olduğumu ifade ediyorum. Akçaabat’ın tüm sivil topluk kuruluşlarının ve muhtarların da belediye başkanına Akçaabat’ımızın geleceği adına destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

19 Tem 2018 - 12:00 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.