Türk milleti her zaman mazlumun yanındadır

TESOB Başkanı Metin Kara, Türk milletinin her zaman mazlumların yanında olduğunu belirterek, “Esnaf teşkilatlarımız da bin yıllık Ahilik geleneğimize...

TESOB Başkanı Metin Kara, Türk milletinin her zaman mazlumların yanında olduğunu belirterek, “Esnaf teşkilatlarımız da bin yıllık Ahilik geleneğimize bağlı olarak her zaman yardıma muhtaçların ve mazlumların yardımcısı olmuştur, bundan sonra da böyle devam edecektir” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, milletvekilleri Adnan Günnar ve Salih Cora, TESOB Başkanı Metin Kara, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve diğer protokol üyeleriyle ilgililerin katıldığı gecede, yetimhane için gerekli paranın tümü toplandı. Organizasyonla ilgili açıklama yapan TESOB Başkanı Metin Kara, Türk milletinin her zaman yetimlerin, mazlumların yanında olduğunu belirterek, “Esnaf teşkilatlarımız da bin yıllık Ahilik geleneğimize bağlı olarak her zaman yardıma muhtaçların ve mazlumların yardımcısı olmuştur, bundan sonra da böyle devam edecektir. Bu tür girişimleri de tüm gücümüzle destekliyoruz.” dedi.

20 Şub 2018 - 12:39 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.