Trabzonlu isimler Hüseyin Başaran'ı acı gününde yalnız bırakmadı

Trabzonlu işadamı Hüseyin Başaran’ın kızı olan ve İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Ataköy 5. Kısım Camii'nde düzenlenen cenaze töre...

Trabzonlu işadamı Hüseyin Başaran’ın kızı olan ve İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Ataköy 5. Kısım Camii'nde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

İşadamı bu acı gününde Trabzon’dan ve Ankara’dan giden Trabzonlu siyasetçi ve bürokratlar da yalnız bırakmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu da cenazeye katılan isimler arasında yer aldı.

Başkan Üstün ve Azizoğlu Acılı baba Başaran'a her an her türlü yanında olduklarını acılarının kendi acısı olduklarını iletti. Acılı babanın yorgunluk ve acıdan ayakta duramayacak halde olduğu gözlerden kaçmadı.

16 Mar 2018 - 12:37 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.