Trabzonlu İş Adamı ‘Milletvekilliğine Adayım’ Dedi

Kocaeli Gebze’de yaşayan Çaykaralı iş adamı Ali Kemal Aydın bölge basınıyla bir araya geldi. Gebze'den aldıklarını artık geri vermek istediğini belirt...

Kocaeli Gebze’de yaşayan Çaykaralı iş adamı Ali Kemal Aydın bölge basınıyla bir araya geldi. Gebze'den aldıklarını artık geri vermek istediğini belirten Aydın, bunun da yolunun siyasetten geçtiğini ve artık siyasete katılacağını söyledi. Kocaeli’nden aday olmak istediğini ifade eden Aydın, “Hiç bir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan, öncelikle Gebze’mizin ve akabinde ülkemizin sorunlarını Meclis'e taşımak, çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yoldaki tek gayem, Gebze’mizin hak ettiği değeri kazanabilmesine vesile olmaktır. Unutmamak gerekir ki her şeyde olduğu gibi siyaset de bir ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden olan 'Ben değil biz' düşüncesiyle Gebze’mizi en iyi şekilde temsil edebileceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturabileceğimize inanıyorum.” dedi.

23 Oca 2018 - 11:55 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.