Trabzon barosunda seçim çekişmeli geçecek

Trabzon Barosu seçimleri yaklaşıyor. Baro Başkanı Sibel Suiçmez belki de tek başına yeniden seçime gireceğini düşünüyor. Ama hiçte öyle değil. Avukatl...

Trabzon Barosu seçimleri yaklaşıyor. Baro Başkanı Sibel Suiçmez belki de tek başına yeniden seçime gireceğini düşünüyor. Ama hiçte öyle değil. Avukatlar camiasında büyük hareketlilik var. Yaptığımız araştırmaya göre

1) Osman Cora, 2)Veysel Malkoç, 3)Ahmet Şükrü İpek, 4) Mahmut Yazıcı isimleri etrafında bir liste oluşturulabileceği konuşuluyor. Osman Cora: Daha önce Baro yöneticiliği yapmış. Barolar Birliği delegeliğinde bulunmuş, kamu tecrübesi olan ve Trabzon dinamiklerine hakim bir isim. Ayrıca Türkiye Hukuk Platformu Trabzon Temsilciliğini yürütüyor.

Veysel Malkoç: Daha önce Baro Başkanlığı yapmış ve başarılı bir dönem geçirmiş. Malkoç, camiada sevilen ve saygı duyulan isimlerden biri.

A.Şükrü İpek: Baro yönetim kurulu ve Barolar Birliği temsilciliği görevlerinde bulundu. Gerek mesleki ve gerekse kent sorunlarına hâkim bir isim. Mesleki birikimi ve meslektaşlarını savunma iradesi önemli.

Mahmut Yazıcı: Baro camiasının sevilen ve saygı duyulan isimlerinden biri. Yazıcı, camiada istisnasız her avukata güven veren bir isim. Baronun çıkarları ve mesleki çizginin hassasiyetini taşıyan saygın bir avukat.

Biz şimdilik dört ismin konuşulduğu duyumlarına ulaştık. Bakalım Suiçmez’in karşısındaki liste hangi isim etrafında birleşecek?

21 Eyl 2018 - 11:39 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.