TİSAD Başkanı Çavga, TTSO’ya hangi konu üzerinden eleştiri getirdi?

Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga, TTSO’daki bayramlaşma programında gündeme taşınan ‘Arap turizmi’ ifade...

Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga, TTSO’daki bayramlaşma programında gündeme taşınan ‘Arap turizmi’ ifadesine tepki gösterdi.

TTSO’ya göndermede bulunan Çavga, şu soruları sıraladı: “TTSO’da bayramlaşmada Arap turizmi konuşulmuş. 1- Arap turizmi diye bir turizm çeşidi var mı? 2- Varsa literatüre kaç yılında girdi? 3- Arap, ırkçı veya aşağılayıcı bir söylem midir değil midir? 4- Arap demek Eğer kötü bir söylemse bu tarz bir haber ticaret odasının dünyaya açık sayfasında neden haber oldu? 5- Eğer bu soruların ortak cevabı Hayır ise şimdiden özür diliyorum.”

17 Haz 2018 - 12:19 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.