SP Trabzon İl Başkanı Kurt’un  üç ayaklı stratejisi

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte günebakış gazetesini ziyaret etti. Kurt, ziyaretini gaz...

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte günebakış gazetesini ziyaret etti. Kurt, ziyaretini gazetenin Türkiye birinciliğini tebrik etmenin yanı sıra kongre sonrası nezaket ziyareti olarak da nitelendirdi. günebakış’a verilen “En İyi Yerel Gazete” ödülünün aynı zamanda Trabzon’a verilmiş bir ödül olduğunu kaydeden Kurt, tebriklerini iletti.

2019 seçimleri için özel bir çalışma stratejisi izleyeceklerini kaydeden Kurt, “‘Sandıklar açıldığında ‘Oylarımız nereye gitti?’ sorusunu sormayacağız. Seçmenle kopmayan bağlar kuracağız. Bunun için şöyle bir strateji çizdik: 1) 2018’in başında 200 kişilik bir kadroyla iki günlük kamp yapacağız. 2) 4 bin üyemiz var. Az ya da çok mobil aidat sistemi uygulayacağız. 3) Millî gazetenin hâlen 800 abonesi var. Bunu il genelinde 2 bine çıkaracağız. Ortahisar’da ise bin aboneye ulaştıracağız. Partililerimiz her gün gazete okuyacak. 4) Yerel meseleleri daha çok öne çıkartacağız.” dedi.

Kurt, yönetimin yaş ortalamasını ise 30 olarak açıkladı. Kurt’un genç kadroyla iddiasını nereye taşıyacağını hep beraber izleyeceğiz.

30 Kas 2017 - 12:06 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.