Soylu “Ya Rab Haziriz”

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin üzerinden 1 yıl geçti. Ülkenin dört bir tarafında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri yapılırk...

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin üzerinden 1 yıl geçti. Ülkenin dört bir tarafında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri yapılırken, bir yandan da Demokrasi nöbetleri tutuldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaptı. Soylu “Bu ülkeye, bu millete ihanet edenler cezalarını bulana kadar, tek bir tane hain kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek. Liderimizin önderliğinde gazi Meclis'imizin önünde ve Anadolu'muzun her köşesinde milletimizle demokrasi yeminindeyiz. Ya Rab hazırız.” şeklinde konuştu.

18 Tem 2017 - 12:12 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.