Şoförler Odasının seçimi ve  basının yoğun ilgisi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının ocak ayında yapılması planlanan kongresi öncesi güzel bir yarış izliyoruz. Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, ye...

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının ocak ayında yapılması planlanan kongresi öncesi güzel bir yarış izliyoruz. Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, yepyeni 21 projesini açıklarken şoför esnafının hem bugününü yorumladı hem de geleceğine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Şoförler Odası başkanının gazetecilerle mahkemelik olduğu olayını basının önünde gündeme getiren Usta, bunu şoför esnafının tamamına teşmil etmedi. Sadece başkanın tavrından kaynaklandığını ve benzer davaların şoför esnafı arasında da yaşandığını ifade etti.

İnandırıcı bir üslup, temiz bir yüz ve ortaya koyduğu projelerle Şoförler Odasında yeni bir dönem vadeden Usta’nın en büyük endişesi siyasetin kongreye müdahale edecek olması. Ancak biz böyle bir müdahalenin olacağına inanmıyoruz. Basının özellikle üst düzey yöneticilerinin yoğun ilgili gösterdiği basın toplantısına günebakış adına İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, Karadeniz Gazetesi Genel Müdürü Miraç Özağcı, Son Nokta Gazetesi Genel Müdürü Hasan Bahadır, Ekspres Gazetesi Koordinatörü Hamza Mısır, 61saat.com internet sitesinden Erhan Esaspehlivan, Trabzonhabercisi.com sitesinden Faruk Ata, Haberimhamsi.com sitesinden Bekir Emiroğlu ve çok sayıda gazeteci katıldı.

21 Eki 2017 - 11:58 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.