Şike destekçisi oyuncu Şevket Çoruh’a Trabzon’da şike tepkisi nasıl verildi?

Trabzonspor’un 2010-2011 yılındaki hak gaspının ardından birçok ünlüyle birlikte Trabzonspor’a karşı düzenledikleri “Adalete Fener Yak” şike destek ka...

Trabzonspor’un 2010-2011 yılındaki hak gaspının ardından birçok ünlüyle birlikte Trabzonspor’a karşı düzenledikleri “Adalete Fener Yak” şike destek kampanyası ile tepki çeken tiyatro ve dizi oyuncusu Şevket Çoruh, dün Trabzon’daydı. KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde oyuncu arkadaşı Murat Akkoyunlu ile birlikte oynadıkları Hamlet oyunu için Trabzon’a geleceklerini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Çoruh’a birçok Trabzonlu destek verdiği “Adalete Fener Yak” şike destek kampanyası nedeniyle tepki gösterdi. Çoruh’a Trabzonlu vatandaşlar birçok yorumda bulunurken, o yorumların bazıları ise şu şekilde kayda geçti: “Utanmadan geliyor. İnsanda yüz olur. Buraya Fener yakmaya mı geleceksin?”, “Şikesever değil miydin?Ne işin var Trabzon’da”, “Evine dön! Tuttuğun futbol takımı tercihindir, saygı duyarız ama hırsızlığı savunmak ahlaksızlıktır.”

23 Eki 2018 - 12:52 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.