Sahilde neler yapılacağına halk karar verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tahkimat ve dolgu çalışmaları tamamlanan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi I. etap alan...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tahkimat ve dolgu çalışmaları tamamlanan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi I. etap alanında uygulanacak olan projeyi Trabzon halkının taleplerine göre hazırlatıyor.

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında I. etapta tahkimat ve dolgu çalışmalarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 250 bin m2’lik I. etap alanında yapılacak olan rekreasyon düzenlemesini Trabzon halkının talepleri doğrultusunda şekillendirileceğini açıklamış ve taleplerin toplanması için anket çalışması başlatmıştı.

Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi olan www.trabzon.bel.tr portalında yapılan ankette katılımcılara, “Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi I. etap alanında hangi tesisleri görmek istersiniz?” sorusu yöneltildi. 1 Mart- 25 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen ankete 1032 farklı katılım ve beyan elde edildi. Anket sonuçlarında ana hatları ile talepler; ‘deniz aktiviteleri, rekreasyon, ticari aktivite-kurumsal yapı, kültür-sanat, ulaşım, donatı, dini inanç ve çocuklara yönelik alanlar’ olmak üzere sekiz ayrı grupta oluştu.

18 Kas 2017 - 11:54 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.