Sadık Soylu yeniden çevre ve şehircilik bakan danışmanı oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eski bakan danışmanlarından Sadık Soylu, yeniden bakan danışmanı oldu. Soylu yine yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eski bakan danışmanlarından Sadık Soylu, yeniden bakan danışmanı oldu. Soylu yine yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un danışmanı olarak atandı. Sadık Bey’in bakan danışmanı olması Trabzon’un beklentileri açısından önemli... Zira Soylu’nun gönlünde Trabzon’un ayrı bir yeri var. Kendisine Günebakış olarak başarılar diliyoruz.

19 Tem 2018 - 12:01 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Darulyetim - Allah sadik soyludan razı olsun adam gibi adam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 12:01
01

Erdal - Sadık abi adam gibi adamdır Allah onu başımızdan eksik eylemesin inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 12:01